VARKENSVOEDERS, ONZE CORE BUSINESS

Daarom zijn we constant bezig met de optimalisatie van de voeders. Op onze site in de Romerijstraat beschikken we over moderne installaties voor het produceren van meel, korrel en kruimel voor biggen, zeugen en vleesvarkens. Alvorens we starten met de productie van het varkensvoeder, onderzoeken we wat de beste samenstelling is voor de varkens. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige grondstoffen zoals kokosvet, visolie en zuren. Door mengvoeder op maat te produceren, zorgen we voor een betere opname van het voer door de varkens. Zo krijgt de varkenshouder waar voor zijn geld.

ZEUGEN

Als varkenshouder wil je een zeugenhouderij vol fitte, gezonde zeugen. Daarom stimuleert ons zeugenvoer een vlotte voeropname en een goede biest- en melkproductie. Ook helpt ons voeder bij het berig worden en de vruchtbaarheid van de zeugen.

BIGGEN

Ons doel is om de biggen medicijnvrij te voeren aan de hand van biggenvoer dat zorgt voor een goede ontwikkeling van de darmen. Onze biggenvoeding draagt bij aan de vitaliteit en de groei bij de biggen. Vanaf het begin ontwikkelen ze daardoor een goede weerstand en darmgezondheid.

VLEESVARKENS

Bij de mestvarkens focussen we ons op een snelle groei, een laag voerverbruik en een goede slachtkwaliteit. Daarom produceren we mengvoeder voor vleesvarkens aan een lage kostprijs die resulteren in een hoog rendement per kilo vlees.

Gezondere varkens op basis van een veevoeder formule

op maat van jouw varkenshouderij?

We onderzoeken graag samen wat voor jou de beste samenstelling is.